Отидете към основна версия

4 324 6

Ето го новото кабрио Chevrolet Camaro

  • chevrolet-
  • camaro-
  • кабриолет
В интернет пространството се появиха официални снимки на новото открито Camaro. Снимките на модела са били публикувани в официалния сайт на Chevrolet, но много скоро са били свалени от там. Потребителят EstebanVerde обаче ги е засякъл, свалил ги е и ги е публикувал в сайта Camaro6.com. Качеството им не е добро, но все пак се вижда за какво иде реч.
Дебютът на автомобила е насрочен за късно тази вечер (24 юни), а от компанията вече излязоха със становище, че това ще е най-иновационното Camaro в историята на модела. Ще припомним, че новата генерация на купето беше показана през месец май, тази година и модела впечатли със 70% нови детайли и елементи от конструкцията си.
Още нещо любопитно е, че базовата версия на модела е по-лека от тази на предшественика с почти 100 килограма. И купето, и кабриото са построени на новата задноприводна платформа на концерна, а двигателите, с които се предлагат са три, като и трите работят или с шестстепенна механична трансмисия, или с осемдиапазонен автомат.
Най-слабият от тях е четирицилиндров с турбо компресор и мощност 275 конски сили. Следващият е шестцилиндров V-образен и разполага с мощ от 335 коня. Топ вариантът към този момент е поверен на 6.2-литров осемцилиндров V-образен мотор, мощността на който е 455 конски сили. Все още не са известни цените на кабрио версията.

Подробни технически характеристики за генерациите на Шевролет Камаро , вижте ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини