Отидете към основна версия

5 584 11

Mercedes G63 AMG превърнат в Brabus 700 Widestar

  • g63 amg-
  • brabus 700-
  • widestar-
  • mercedes
И Brabus подхванаха G63 AMG и резултата е покъртителен. Името му е Brabus 700 Widestar, като цифрата 700 не отговаря за нищо друго, освен за мощността, а Widestar се дължи на разширената следа и на звездността, която е достигнал модела. Още с предишните серии на G-classe от Brabus ни показаха, че не се шегуват.
Разликата в мощността е следствие на много промени под капака, като по-големи турбокомпресори, интеркулери, инжектори, спортна изпускателна система и запазената им марка - златното термозащитно фолио. Външно има много промени - по-широки калници, нови брони, решетка и този внушителен капак.
Допълнителни LED светлини са вкарани в предната броня и задните калници. В задната част на тавана е монтирано и внушително антикрило, при което по-скоро има естетичен замисъл имайки предвид, че модела не блести с особена аеродинамика. Интериорът е микс между черна и бяла дупчена кожа, като за контраст черната е обшита с бял конец. Освен мощността и цената на този "батмобил" е внушителна 270000 евро.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини