Отидете към основна версия

26 694 47

Mercedes променя S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • фейслифт
Все още не са изминали три години, откакто Mercedes-Benz показа новото поколение на своя най-луксозен седан и сега немците се подготвят за т.нар. фейслифт на модела. Обновената S-Klasse ще се противопостави на чисто новата седма серия на баварците, която беше показана преди два месеца на автомобилния салон във Франкфурт.
От Mercedes все още не разкриват подробности около подобрената версия на своята S-Klasse, но е видно, че разработката и е в сравнително напреднал стадии. Папараци от изданието Motor1 успяха да снимат съвсем леко замаскирана обновената S-Klasse по време на тестове, провеждащи се по "цивилната" пътна мрежа.
Въпреки малкото информация, вече можем да направим някои заключения, базиращи се на въпросните шпионски фотографии. От тях ясно де вижда, че обновената S-Klasse ще разполага с нови основни фарове с вградени в тях вертикални LED дневни светлини. Нова е и радиаторната решетка, а броните са леко видоизменени.
Леки корекции ще са налични и в салона на щутгартския флагман. Там ще се появи нов триспицов волан, а така също и нова мултимедийна система. Различните електронни помощници също търпят промяна, като в базовото оборудване ще бъдат добавени още от тях. Що се отнася до двигателите, то най-вероятно моторната гама ще си остане същата.
Ще припомним, че във въпросната двигателна гама са налични мотори V6, V8 и V12 с мощност в диапазона от 249 до 630 конски сили. Налична е и хибридна S-Klasse, която разполага с мощност 422 коня. Все още не е известно кога точно немците ще покажат официално обновената версия на своя луксозен автомобил.

ВИЖ подробни ТТ данни за Mercedes-Benz S-Klasse , всички генерации.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини