Отидете към основна версия

15 431 18

Нов луксозен кросоувър от Great Wall

  • haval-
  • h7-
  • great wall
В края на месеца, в рамките на автомобилното изложение в Гуанджоу, китайската компания Great Wall ще покаже новия си луксозен кросоувър Haval H7. Марката, продукцията на която се прави и у нас, ще пусне на пазара иновацията H7 в два варианта - къса и дълга база.
 
Последната ще е насочена основно към вътрешния пазар. Иначе дължината на стандартния Haval H7 е 4700 мм, широчината - 1925 мм, а междуосието - 2850 мм. Удължената модификация (Haval H7 Long) ще е с 200 мм по-дълга, но междуосието и ще е същото. H7L ще разполага и с трети ред седалки.
Всичко останало ще е еднакво за двете версии. Под капака на новия луксозен кросоувър ще се монтира двулитров турбо мотор с мощност 218 конски сили и максимален въртящ момент 324 Нм. Двигателят ще работи съвместно с шестстепенна автоматична скоростна кутия. И двата агрегата са добре известни и са заимствани от по-големите Haval Н8 и Н9.
 
Интерес от другите особености на Н7 представляват и изцяло цифровия приборен панел, големия сензорен екран на мултимедийната система, както и кожения салон гарниран с елементи от естествена дървесина. На местния пазар продажбите ще стартират още от края на годината.
 
Вече е известна и базовата цена на Н7 в Китай. Тя ще е 125 000 йона - сума равняваща се приблизително на 50 000 лева. Най-вероятно този кросоувър ще започне да се продава и у нас, но това ще стане най-рано след средата на следващата година. Все още обаче не е ясно дали новия H7 ще се произвежда в България.

Научете подробности за моделите на Great Wall , от  ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини