Отидете към основна версия

4 505 25

Mercedes-AMG с юбилеен S63 Cabriolet Edition 130

  • mercedes-amg-
  • s63 cabriolet-
  • edition 130-
  • юбилей-
  • юбилеен модел

След, като ви представихме първият кабриолет на S-class сега ще обърнем внимание и на една специална негова версия в чест на 130 годишнината на автомобилния производител. S63 Edition 130 ще се отличава по специалната боя с името alubeam silver, червеният мек таван и матовочерните джанти. Премиерата на модела се случи на автосалона в Детройт.

Освен уникалния цвят в интериора ще има гравирани плочки в централната конзола и волана, а той ще бъде с пакет AMG carbon и детайли от черен пиано лак, като тапицерията ще има избор от цветове от кожата Designo Nappa. Стандартно, моделът ще се продава в комбинация от черно и червено, но ще може да бъде поръчван и в сиво или изцяло черно. Ключът ще идва в специална алуминиева кутия и ще има пищен ключодържател Edition 130.

Двигателят на модела е стандартният за модела 5.5 литров V8 с 585 конски сили и 900 нютонметра, които изстрелват кабриолета за 3.9 секунди от 0 до 100, а максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Според изпълнителния директор на AMG, Тобиас Моерс автомобилния производител е избрал кабриолета поради факта, че първата машина сътворена от Готлиб Даймлер и Карл Бенц е бил без покрив. Цената на тази ограничена версия стартира в Германия от 226 457 евро и ще може да бъде поръчана от началото на април.

Технически характеристики за моделите на Mercedes , вижте  ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини