Отидете към основна версия

7 389 19

Обновен Nissan GT-R ще дебютира в Ню Йорк

  • nissan gt-r-
  • премиера-
  • автосалон-
  • фейслифт

Нова версия на унищожителя на супер автомобилите - GT-R R35 ще бъде показана на започващия международен автосалон в Ню Йорк. Очакваме фейслифтът да включва обичайните нови предна и задна броня, прагове, нови джанти, както и нов дифузьор. В интериора, като най-слабото звено на GT-R също очакваме леко облагородяване.

Според инженерите на компанията двигателя VR38DETT има голям капацитет и мощността от 549 конски сили и 628 нютонметра лесно може да бъде повишена. Версията NISMO разполага с 600 конски сили и 652 нютонметра и очакваме стойности близки до нея. В света на тунинга и новият VR38DETT след много подобрения премина границата от 2000 конски сили, като за него се предлагат адски много части на различни производители включващи и увеличение на работния обем. Последният рекорд на 402 метра на Ekanoo Racing достигна впечатляващите 7.29 секунди.

Следващото поколение на модела е в разработка, но не го очакваме да се появи в готов вид преди 2018 година. С ясната пътека към, която са тръгнали автомобилите следващата "Годзила" няма да ни учуди ако се осланя на хибридно задвижване, защото новата Honda NSX вече го направи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини