Отидете към основна версия

4 211 16

Продават една луда офроуд машина - Bowler EXR-S 

  • bowler erx-s-
  • търг-
  • аукцион

Ако трябва да определим, кой прави най-внушителните проекти на базата на Land Rover и Range Rover това разбира се са Bowler. Миналата година те създадоха модел наречен EXR-S и една от тези машини си търси нов собственик, като на километража цифрите показват само 480 мили или 772 километра.

Външният вид на автомобила предполага, че се използва само за състезателни цели, но той спокойно може да се движи по пътната мрежа въпреки предпазната клетка изградена по стандартите на FIA. Двигателят е 5.0-литров V8 компресор има мощност от 550 конски сили и 625 нютонметра и е екипиран с шестстепенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 отнема 4.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. Задвижването на четирите колела е постоянно с разпределение от 50/50 между мостовете и задният диференциал се заключва електронно. 

Окачването е с двойни A-рамена и отпред и отзад, като използва амортисьори Bilstein и пружини Eibach. Тази мощност естествено се нуждае и от озаптяване и то е пренесено на отговорността на Brembo с шестбутални апарати отпред. Въпреки опростения интериор автомобилът е запазил почти всичките си екстри като климатроника и аудиосистемата, на която са добавени двойка внушителни говорители, а таблото на EXR-S е покрито с флок, който да предотврати отблясъците - похват от автомобилните спортове. Автомобилът ще бъде част от търга Silverstone Auctions на 20-ти май провеждащ се на известната по цял свят писта. Очакваната цена за Bowler EXR-S е между 95 и 115 хиляди паунда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини