Last news in Fakti

28 Април, 2016 07:15 4 198 16

Продават една луда офроуд машина - Bowler EXR-S 

  • bowler erx-s-
  • търг-
  • аукцион

Ако трябва да определим, кой прави най-внушителните проекти на базата на Land Rover и Range Rover това разбира се са Bowler. Миналата година те създадоха модел наречен EXR-S и една от тези машини си търси нов собственик, като на километража цифрите показват само 480 мили или 772 километра.

Външният вид на автомобила предполага, че се използва само за състезателни цели, но той спокойно може да се движи по пътната мрежа въпреки предпазната клетка изградена по стандартите на FIA. Двигателят е 5.0-литров V8 компресор има мощност от 550 конски сили и 625 нютонметра и е екипиран с шестстепенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 отнема 4.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. Задвижването на четирите колела е постоянно с разпределение от 50/50 между мостовете и задният диференциал се заключва електронно. 

Окачването е с двойни A-рамена и отпред и отзад, като използва амортисьори Bilstein и пружини Eibach. Тази мощност естествено се нуждае и от озаптяване и то е пренесено на отговорността на Brembo с шестбутални апарати отпред. Въпреки опростения интериор автомобилът е запазил почти всичките си екстри като климатроника и аудиосистемата, на която са добавени двойка внушителни говорители, а таблото на EXR-S е покрито с флок, който да предотврати отблясъците - похват от автомобилните спортове. Автомобилът ще бъде част от търга Silverstone Auctions на 20-ти май провеждащ се на известната по цял свят писта. Очакваната цена за Bowler EXR-S е между 95 и 115 хиляди паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Радев

    1 0 Отговор
    въпреки, че са го направили малко по-грозноват от оригинала, има нещо което страшно ме редва в тая бричка. с кеф бих я поръчкал из някоя дивотия… но и тази цена е, бррррр....

    Коментиран от #4

  • 2 ТАБЛО покрито с флок

    0 0 Отговор
    Тоя повдигнат паркет го нарекохте "офроуд" щото имал мускули ама няма КОЖА и СМЕЛОСТ за ОФФФ!!! Тва е поредната лъскава бангия за паркиране пред чалготеките!!!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 iii

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТАБЛО покрито с флок":

    Ако говореше за някоя от немските джипки щеше да си прав. Но това си е истински състезателен джип, с него можеш да се включиш в рали Дакар ако искаш. Има всичко нужно за да е много стабилен и дяволски бърз извън пътя.
  • 4 iii

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Радев":

    Според мен цената е дори ниска защото тази машина е напълно подготвена за състезания, само клетката струва 5-цифрена сума.
  • 5 Пешеходец

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТАБЛО покрито с флок":

    Ти за Кемал Трофи чувал ли си някога? Ленд Роувър и Рейндж Роувър нещо да ти говорят? Ако не.....пойнтересувай се малко и после изказвай "компетентни" мнения.

    Коментиран от #6

  • 6 тъйва

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пешеходец":

    кемали, магарета и др. шъ ти ходят,нали одиш пеш,кви компетентни мнения от чиляк по цървули като теб. земи си купи кола та белким чатниш за кво стаа дума тук

    Коментиран от #7

  • 7 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "тъйва":

    Поне за цървули имам пари.А ти явно и за цървули нямаш та злобееш.

    Коментиран от #8

  • 8 тъйва

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пешеходец":

    Да ама кола имам, докато ти ръсиш тук само заучени глупости и мечтаеш някой ден да си купиш кола вместо цървули! Дотогава ще си бъдеш едно некомпетентно злобарче!
  • 9 Пешеходец

    0 0 Отговор
    Невиждам (а и явно не само Аз) нищо злобно в мойте постове.Злобата блика от твойте писания.Явно толкова е умствения ти капацитет.А на днешно време даже най простите цигани от Факултето имат коли.Това че имаш трошка за 200-300лв не те прави умен а само злобен срещу хората който са постигнали нещо в живота и имат акъл и амбиций.
    Твойто мнение за Мен и мойта компетентност най-малко ме вълнува.Защото ни най-малко не може да Ми бъдеш критерий в живота.Какво имам и какво нямам си е Моя работа.Тук не е мястото да нито да го казвам нито да го показвам.
    Както един приятел казваше:
    Когато караш V8 5.0литра с 600к.с. в 1500кг купе не ти трябва да пилиш гуми на сфетофара за да доказваш че имаш мощна кола.Тогава звука на мотора издава силата и мощта.Тогава караш бавно плавно и спокойно наслаждавайки се на истинската сила и звяра под капака.
    Така че продължавай с пиленето на гуми и се опитвай да накараш хората да те мислят за силен.

    Коментиран от #10

  • 10 тъйва

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пешеходец":

    твоите приятели които карат коли са прави,но ти си една гола вода докато се научиш да караш и купиш кола . дотогава ти си едно злобарче, което драска срешу каквото му дойде на ум...ако имаш такъв де! Ходи драскай глупости във форум за маратонки и цървули следващият път си кажи мнението, като кажеш каква кола си купил!

    Коментиран от #11

  • 11 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "тъйва":

    Хеееййй много сте забавни тва злобарчетата.Страшна "логика" и "интелект" вадите.Научи се първо да четеш да осмисляш и възприемаш написаното и тогава се хвали че имаш и караш някакъв кошник.Пак ти казвам нито имам желание нито тук е мястото да ти обяснявам каква кола и каква книжка имам и дали изобщо имам.Защото ако изобщо някога си карал истински автомобил а не 20годишни подобия на кола с цена на скрап то тогава ще разбереш за какво ти се говори.
    А за цървулките пак те питам.Ако нямаш парички може да ти подаря едни?Имам едни излишни верно втора ръка но на реални километри със сервизна история носени от баба Ми.Даже бастуна на баба още е закачен за връзките.Казвай бързо че иначе трябва да ги хвърлям кофата за смет.
  • 12 тъйва

    0 0 Отговор
    като пешеходец,си свикнал да търкаш само цървули, така че не е чудно,че пишеш само злобарски, малодушни и некомпетентни коментари. изкарай книжка, купи си кола и може и да напишеш нещо смислено! ай сега викай брррръъъм и си представяй, че караш кола!

    Коментиран от #13

  • 13 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "тъйва":

    Не ти ли омръзна да пишеш все едно и също.Приличаш на изтъркана плоча.Тия книжки тия коли и тия цървули явно са ти фикс идея.Нещо май ги сънуваш вече та само за тях говориш.Казах ти ще ти помогна в живота да си сбъднеш мечтата.А сега смени плочата да чеум нещо ново смислено и актуално.Ставаш банален и ти проличава колко си ограничен.Познавам Роми от факултета дето речника им е по-богат.
    Но продължавай ако искаш поне не Ми е скучно с теб.

    Коментиран от #14

  • 14 тъйва

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пешеходец":

    като изкараш книжка и си купиш кола, можеш да си казваш мнението, дотогава си едно злобно малко хейтърче, което само къса цървули!
  • 15 Пешеходец

    0 0 Отговор
    Стига с тия копи пейст-ове напиши нещо ново.Ставаш банален и безинтересен.

    Коментиран от #16

  • 16 тъйва

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пешеходец":

    да се надяваме, че цървулите ти са скъсани вече и няма да пишеш повече смехурии....вземи книжката, купи колата и заповядай тук.... компренде?