Отидете към основна версия

2 675 3

Фейслифтът на BMW i8 ще бъде с 420 конски сили

  • bmw i8-
  • фейслифт-
  • 2018

Един от автомобилите, които наистина промени погледа върху хибридите и това как трябва да изглеждат спортните коли на бъдещето ще получи своето обновление за 2018 година. Според Autocar фейслифтът на i8 ще получи обновена версия на 1.5-литровия трицилиндров двигател с повишена мощност, както и нов електрически двигател, като сумарната мощност ще се увеличи от сегашните 362 коня до 420. Скоростната кутия ще бъде с нов софтуер и превключването на предавките ще бъде по-бързо.

Появата на фейслифта ще се случи през есента на следващата година, като очакваме това да бъде заедно с потвърдената роудстър версия на модела. По-малкото братче на модела в i подразделението на компанията - хечбекът i3 вече получи промяна в батериите от 22 kwh до 33kwh, която засяга неговият пробег и вече той достига до 300 км.

Един въпрос, обаче тормози феновете на модела още с излизането му - дали i8 ще получи толкова желаната M версия, но според нас насоката, която иска да покаже i подразделението на компанията няма да има пресечна точка с M gmbh. Всичките най-нови технологични разработки пък ще видим в новия i модел, който се очаква да бъде разкрит в най-скоро време под мотото iNEXT, като след него те ще влязат в употреба и в другите масови модели на компанията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини