Last news in Fakti

5 Май, 2016 07:15 2 658 3

Фейслифтът на BMW i8 ще бъде с 420 конски сили

  • bmw i8-
  • фейслифт-
  • 2018

Един от автомобилите, които наистина промени погледа върху хибридите и това как трябва да изглеждат спортните коли на бъдещето ще получи своето обновление за 2018 година. Според Autocar фейслифтът на i8 ще получи обновена версия на 1.5-литровия трицилиндров двигател с повишена мощност, както и нов електрически двигател, като сумарната мощност ще се увеличи от сегашните 362 коня до 420. Скоростната кутия ще бъде с нов софтуер и превключването на предавките ще бъде по-бързо.

Появата на фейслифта ще се случи през есента на следващата година, като очакваме това да бъде заедно с потвърдената роудстър версия на модела. По-малкото братче на модела в i подразделението на компанията - хечбекът i3 вече получи промяна в батериите от 22 kwh до 33kwh, която засяга неговият пробег и вече той достига до 300 км.

Един въпрос, обаче тормози феновете на модела още с излизането му - дали i8 ще получи толкова желаната M версия, но според нас насоката, която иска да покаже i подразделението на компанията няма да има пресечна точка с M gmbh. Всичките най-нови технологични разработки пък ще видим в новия i модел, който се очаква да бъде разкрит в най-скоро време под мотото iNEXT, като след него те ще влязат в употреба и в другите масови модели на компанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мм84

    1 2 Отговор
    Една много красива и високо-технологична кола, която малко изпревари времето си , но това може само да радва нас почитателите на автомобилната индистрия!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 бмв излагация

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мм84":

    И какво е високо-технологичното?
    На Тесла ускорението ли или пробега?
    Такива хибриди Тойота има от 2005г.
  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мм84":

    Има поне десет модела на половината от тази цена с по-добри показатели , включително от самите БМВ , а относно екологичност пълна измама , след първите 100 км ( с предварително заредена батерия ) става обикновена бензинова кола със доста големи емисии . Дори Тесла 3 ще бъде много по-динамична и сто пъти по-екологична при четири ПЪТИ по-ниска цена