Отидете към основна версия

14 031 11

Subaru пусна STI-комби

  • subaru-
  • levorg-
  • sti-
  • sport

Японците от Subaru представиха наточен вариант на универсала Levorg, който към моделното си име получи приставка  STI Sport. Автомобилът разполага със стандартните двигатели, но окачването е променено, а дизайнът е още по-агресивен.

Наточеното комби се отличава от стандартния Levorg с нови брони, с различен капак, с ефектни ауспухни накрайници, както и с 18-цолови лети джанти. Цветът на автомобил също е впечатляващ и носи названието WR Blue Pearl.В салона на колата впечатление правят спортните седалки, тапицирани в черно-червена естествена кожа, а така също и съсъ "срязания" в долната си част спортен волан. Логата STI допълват спортната интериорна картинка.

Освен всички тези изменения, инженерите от Subaru са пренастроили кормилното управление и са монтирали отпред и отзад спортни амортисьори и пружини, дело на небезизвестната марка  Bilstein.Наточеното 4х4 комби се предлага с два бензинови двигателя с работен обем 1.6 и 2.0 литра и с мощност 170 и 300 конски сили, съответно. Максималният въртящ момент на двата агрегата е 250 и 400 Нм за 1.6-литровия и за двулитровия мотор.

И двата агрегата работят съвместно с варианорната скоростна кутия Lineartronic. За съжаление на този етап STI Sport е наличен само за Япония, като цените варират в диапазона 31 000 - 36 000 щатски долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини