Отидете към основна версия

22 736 41

Здравей, 5er G30!

  • bmw-
  • 5er-
  • g30

Снимки на седмото поколение на баварската пета серия се появиха в интернет ден преди официалната премиера на модела. Фотографиите, публикувани от GermanCarForum, показват 5er G30 с каросерия седан и пакет M Sport.

Новата петица, която BMW успешно криеше от папараците до този момент, напомня на умалена седмѝца. Същото може да се каже за интериора, който практически повтаря салона на флагманската баварка.

Повечето технически особености на новия модел са известни отдавна. Знае се, че G30 ще бъде построен на модулната платформа CLAR, а в конструкцията ще бъде използван много алуминий, въглеродни нишки и високоякостни стомани, които ще "рендосат" поне 100 кг от теглото.

Гамата от двигатели ще включва 2.0-литрови четирицилиндрови и 3.0-литрови шестцилиндрови бензинови и дизелови мотори. Ще има и турбиниран V8 за версията 550i и хибридна модификация.

Мощността на следващото M5 ще надхвърля 600 к.с., които ще могат да се предават на четирите колела. Най-бързата петица обаче ще бъде показана чак догодина.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини