Отидете към основна версия

4 920 4

McLaren 570S получи диета

  • mclaren-
  • 570s-
  • track pack

Най-малкият модел на англичаните от McLaren се появи с гръм и трясък и изненада много от нас на тестовете срещу отявлени конкуренти. За да запази големите нива на интерес, компанията е приготвила пакет, който да увеличи способностите и присъствието на 570S. Той е наречен Track Pack и е вдъхновен от батковците си 675 LT и P1 LM.

Всичко започва от новия малък заден спойлер, който е трудно забалежим, но увеличава притискателните сили с 29 килограма при 241 км/ч. Таванът на автомобила създаден от MSO подразделението, вече е от въглеродни влакна. Седалките също са от този материал и вместо кожа, те са тапицирани в придаващата по-състезателен характер алкантара. Това се отнася и ца целия интериор на автомобила, като започнем от волана. Мултимедията включва и телеметрия, с която принципноса снабдени 675 LT и P1 LM.

Заедно с новите по-леки черни джанти автомобилът е олекнал с 25 килограма. Не звучи като много, но теглото на автомобила е само 1288 килограма или колкото малък хечбек. Като прибавим мощноста от 570 конски сили се получава комбинация ускоряваща от 0 до 200 км/ч за само 9.4 секунди - както и да го погледнем, това е впечатляващ резултат. Цената на Track Pack е 16500 паунда при 181000 паунда на базовия модел.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини