Отидете към основна версия

9 887 8

Carlsson относно Mercedes S-Class 

  • mercedes-
  • s cabroilet-
  • carlsson

Съвсем скоро след представянето на най-луксозната версия изградена на базата на S-class Cabriolet от Maybach и тунинг компанията Carlsson представи своята визия за модела. Автомобилът е наречен Diospyros - старо латинско название за една от най-тъмните дървесини.

За разлика от мощните им по-масови проекти, в този автомобил не наблегнато на добавяне на още лукс комбиниран с голяма индивидуалност. Цветът на автомобила е наречен Carlsson Heritage Green, а джантите напомнят на тези от класическите модели. Основната промяна обаче, е насочена към интериора - комбинация от тъмна дървесина, пиано лак, алуминиеви детайли и кожа в цветовете Vintage Cognac и Light Cream. Тъмната дървесина напомня на яхтите, а при притежанието на такъв автомобил се очаква, че яхтите не са нещо далечно.

Във тези времена на изобилие от детайли от въглеродни влакна, подобен автомобил определено се откроява. Разбира се от компанията предлагат и повишение на мощноста на V8 двигателя на версиите 500 и 550, което достига до 550 конски сили и 800 нютонметра. Автомобилът не може да се мери със скъпарския Maybach но цената му също е завидна, като тя варира от €214 до €336 хил. евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини