Last news in Fakti

11 Декември, 2016 21:52 9 882 8

Carlsson относно Mercedes S-Class 

  • mercedes-
  • s cabroilet-
  • carlsson

Съвсем скоро след представянето на най-луксозната версия изградена на базата на S-class Cabriolet от Maybach и тунинг компанията Carlsson представи своята визия за модела. Автомобилът е наречен Diospyros - старо латинско название за една от най-тъмните дървесини.

За разлика от мощните им по-масови проекти, в този автомобил не наблегнато на добавяне на още лукс комбиниран с голяма индивидуалност. Цветът на автомобила е наречен Carlsson Heritage Green, а джантите напомнят на тези от класическите модели. Основната промяна обаче, е насочена към интериора - комбинация от тъмна дървесина, пиано лак, алуминиеви детайли и кожа в цветовете Vintage Cognac и Light Cream. Тъмната дървесина напомня на яхтите, а при притежанието на такъв автомобил се очаква, че яхтите не са нещо далечно.

Във тези времена на изобилие от детайли от въглеродни влакна, подобен автомобил определено се откроява. Разбира се от компанията предлагат и повишение на мощноста на V8 двигателя на версиите 500 и 550, което достига до 550 конски сили и 800 нютонметра. Автомобилът не може да се мери със скъпарския Maybach но цената му също е завидна, като тя варира от €214 до €336 хил. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dido

    10 0 Отговор
    Просто едно Бижу !!!
  • 2 незнайко

    0 4 Отговор
    ( Просто едно Бижу !!! ) което в крайна сметка има 4 колела и 1 волан, като всички останали. Цената му е причината, да има неравноправие в света.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Кобрата

    3 0 Отговор
    Много красив автомобил! Аз лично бих се спрял на друг цвят откъм интериора, но и този е хубав!
  • 4 Кобрата

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Ми щом така мислиш, вземи си една УАЗ-ка и си трай...
  • 5 John Gotti

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Автмобила - уникален, не е в мойте цветове, но все пак оценявам предвоенната препратка, честно казано очаквах повече от Carlsson.
    До No:2 тук си леко в грешка -леко,леко на 180 градуса - неравноправието в света е причина за цената му, за това мерцедес не се продава в комунистически държави, не може такива като теб дето спят до обяд и да ми обясняват как всички требе да караме мерцедеси и да слушаме lepa brena - не че има нещо лошо, ама я виж на календара коя година е бе таркат.
  • 6

    0 0 Отговор
    Яхта на колела!
  • 7 656

    0 0 Отговор
    Да бяха разкарали тубите с бензина на една от снимките

    Коментиран от #8

  • 8

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "656":