Отидете към основна версия

16 322 37

Недискретно за новото Audi A6

  • audi-
  • a6

Британското издание Auto Express публикува любопитни рендери, показващи как ще изглежда новото Audi A6. От компютърно генерираните фотографии се вижда, че новият модел от Инголщат ще усвои стилистката на нашумелите концепти от серията Prologue. Така визията ще стане "по-остра".

Що се отнася до интериора, то предположенията са, че арматурното табло ще разполага с много по-малко бутони, а управлението на функциите ще се осъществява основно от сензорните екрани. Иначе новата А-шестица ще се прави на платформата MLB Evo, която е еволюция на досегашната Modularer Laengsbaukasten.Това е най-масовата платформа на Volkswagen Group с надлъжно разположен двигател, на която към момента се правят и А4, и Q7. На нея ще се изгражда и бъдещата А-осмица. Новото А6 ще разполага с цяла серия нови двигатели, в това число и 4.0-литровия дизел с електрическо турбо.

Трансмисията също ще претърпи сериозни изменения, като най-вероятно предаването на момента към колелата ще става посредством иновационната quattro ultra система. Тя впечатлява с наличието на междуосев диференциал, а муфата е производство на Magna. Подобна система вече се монтира в някои от модификациите на А4.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини