Отидете към основна версия

14 906 21

Така ще изглеждат новите компактни Mercedes-и

  • mercedes-benz-
  • concept a sedan

Компанията Mercedes-Benz представи на автомобилното изложение в Шанхай един прототип, който се нарича Concept A Sedan. Според специалистите от Щутгарт именно тази концепция дава представа за това как ще изглеждат бъдещите компактни модели на марката.

Габаритната дължина на Concept A Sedan е 4 569 мм, а широчината - 1 869 мм. Прототипът е висок 1 463 мм. От прототипа става ясно, че бъдещите малки Mercedes-и ще са значително по-агресивни на вид - мускулест преден капак и големи вертикални ребра на радиаторната решетка.бъдещите малки Mercedes-и от типа на A-Klasse ще притежават доста сходни екстериорни детайли с настоящите хитове Mercedes SL и AMG GT R. Към момента от компанията не казват нищо по отношение на силови агрегати и динамични характеристики.

Най-вероятно първата серийна кола с този облик ще е новата четириврата A-Klasse, която ще се противопостави на аналогичните версии на Audi A3 и BMW 1-Series. Новата A-Klasse ще се прави на платформата MFA, на която ще има и кросоувър, който по размери ще е близък до B-Klasse и ще се позиционира на над GLA.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини