Отидете към основна версия

6 457 16

Toyota обновява Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser

На сайта Prado-Club се появиха първите изображения на обновената версия на легендарния всъдеход на Toyota Land Cruiser 200, чиито снимки са сканирани от рекламна брушура, предназначена за японския пазар.

Съдейки по изображенията, модернизираната версия на всъдехода ще разполага с нови основни светлини. Фаровете ще са снабдени със станалите почти задължителни за всички нови автомобили от по-високите класове диодни дневни светлини.

Нова е и радиаторната решетка, а предната броня е значително видоизменена. Страничните огледала за обратно виждане също имат различен дизайн, а на първата снимка се вижда и част от допълнителното оборудване и по-конкретно новите прагове.

В салона измененията са по-малко. По-интересното е какви са новостите под капака на бъдещата Toyota Land Cruiser 200. На този етап информация по въпроса липсва, но според някои от слуховете най-вероятно ще има и по-мощни двигатели.

За момента Land Cruiser 200 се оборудва с два осемцилиндрови мотора - бензинов и дизелов. Те са с работен обем 4.7 и 4.5 литра, а мощността им е 288 к.с. (445 Нм) и 235 к.с. (615 Нм), съответно. Трансмисиите са пет- и шестстепенни автоматици.

Очаква се, че обновеният всъдеход на Toyota ще се появи първо на пазарите в Япония още през следващата година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини