Отидете към основна версия

11 521 20

3-те конкурента на BMW X7

  • bmw-
  • x7-
  • конкуренти
Снимка: fakti.bg

BMW представи огромен всъдеход с три реда кресла, носещ индекса Х7. Към момента разработката е все още концептуална, но от BMW заявиха, че тя е почти готова за серийно производство, което няма да се различава радикално от прототипа.

Цялото име на представения луксозен SUV е BMW Concept X7 iPerformance. Той е снабден с хибриден силов тракт, с 23-цолови джанти и гуми, с 12.3-инчов дисплей и с още куп екстри. Дължината му е 5 020 мм, а междуосието - 3 100 мм.

Автомобилът ще се появи на пазарите още през следващата година, но с кои модели от другите премиум марки ще трябва да се сбори? На първо четене те са пет и отговарят на Х7, както по размери, така и по оборудване.

Lexus LX


Най-големият Lexus също разполага с три реда кресла и ще е един от основните конкуренти на Х7. Най-разпространените му двигатели са 5.7-литров бензинов осмак с мощност 367 конски сили и V8 дизел с обем 4.5-литра и мощност 272 коня.

Infiniti QX80


Японската марка също разполага с огромен всъдеход, който има в наличност модификации със седем и дори с осем места. Силовият му тракт представлява 5.6-литров осемцилиндров бензинов мотор с мощност 405 конски сили.

Mercedes-Benz GLS


Пряката конкуренция на баварците, в лицето на Mercedes, идва от модела GLS. Този всъдеход е по-голям дори и от прототипа на BMW и се предлага с един дизелов мотор и с три бензинови. В най-наточената си версия GLS 63 конските сили са 585.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини