Отидете към основна версия

5 015 11

"Милитъри" всъдеход за цивилни

  • rezvani-
  • tank

Преди около година ви разказахме за суперкара Rezvani Beast Alpha, който лепи стотака за 2.7 секунди. Компанията, позиционирана в САЩ и създадена от ирански емигранти, сега показа един свръхбрутален всъдеход. Името му е Rezvani Tank, а размерите му са доволно компактни. Въпреки тези скромни габарити, създателите му са на мнение, че визията на Rezvani Tank е по-брутална и от тази на Hummer и G-Klasse.

Масивните брони и огромните всъдеходни гуми отлично се вписват в общия стил "милитъри". За феновете на военна техника се предлага и система за нощно виждане, интегрирана в автомобила, а по поръчка Rezvani Tank може и да е брониран. Двигателят е 6.4-литров V8 Hemi, а мощността му надхвърля 500 конски сили. Агрегатът работи съвместно с осемстепенна автоматична трансмисия.

Първите поръчки вече са направени, а пилотната партида ще бъде доставена на клиентите още до края на тази година. За по-запознатите с този нов клас на свръхбрутални всъдеходи не е тайна, че законодателите в този сегмент са литовците от Dartz. Сега, по всичко личи, че техният нов модел Black Alligator ще се сдобие с реален конкурент в лицето на Rezvani Tank.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини