Отидете към основна версия

10 517 17

Hyundai показа новото Santa Fe

  • hyundai-
  • santa fe

Пресслужбата на Hyundai разпространи първите официални снимки и информация за новото поколение Santa Fe. Четвъртата генерация на хитовото SUV ще се предлага с два дизелови (2.0 и 2.2 литра) и един бензинов двигател (2.0), съчетани с осемстепенен автоматик.

Дизайнът на новия модел е издържан в стилистиката на водородния кросоувър Nexo, показан на изложението CES 2018 в Лас Вегас. Santa Fe има сходна двуетажна оптика и каскадна радиаторна решетка.

Характерна особеност на интериора е арматурното табло на три нива, на които са разположени свободно стоящият дисплей на мултимедията, вентилационната секция и блокът за управление на климатика и информационно-развлекателната система.

Оборудването на новото Santa Fe ще включва система BlueLink 2.0, която позволява дистанционно управление на основните функции на автомобила, получаване на данни за състоянието на бордовите системи и дава достъп до навигацията в реално време през телефона.

Новото SUV ще получи също изкуствен интелект за разпознаване на гласови команди, която ще разбира по-бързо и лесно ежедневната човешка реч. Сред електронните помощници ще има също системи за предотвратяване на челен удар, контрол на движението в лентата и умората на водача, автоматични дълги светлини и аларма за забравени на задната седалка деца.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини