Отидете към основна версия

13 869 26

Вече имало разлика между S-Klasse и Maybach

  • mercedes-benz-
  • maybach

От 2015 г. насам Maybach е просто удължена S-Klasse с доста по-висока цена, което надали радва особено капризната клиентела на Mercedes-Benz. Близкото родство между щутгартския флагман и суперлимузината на негова база открай време се сочи за една от основните причини за краха на марката, носеща името на Вилхелм Майбах.

За да предотвратят повторение на същата грешка, немците са решили да нанесат някои корекции в дизайна на най-скъпия си модел. От тази година Mercedes-Maybach ще се познава лесно по радиаторната решетка с вертикална вместо хоризонтална скара както в миналото.

От времената на предишния Maybach се завръща и двуцветната боя. Клиентите ще могат да избират между девет комбинации, а за бъдещите собственици, които искат нещо още по-специално, е предвидена екстрата "дълбок цвят" - колата получава покритие от няколко слоя лак, полиран на ръка.

Обновеният Mercedes-Maybach ще предлага също по-широк асортимент от цветови решения и тапицерии. При поръчка на напа, например, тя може да бъде украсена с шевове от медни, сребърни или златни конци. В задната част на салона пък ще има още по-ефектно амбиентно осветление.

Модернизацията няма да засегне гамата от двигатели, с които се оборудва Mercedes-Maybach. Лимузината ще продължи да се предлага в модификациите S 450 (V6, 367 к.с.), S 560 (V8, 469 к.с.) и S 650 (V12, 630 к.с.).

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини