Отидете към основна версия

18 505 37

Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв.

  • mobile.bg-
  • audi-
  • a4-
  • cabriolet

Автомобилите от марката Audi никога не се славели като особено атрактивни. Колите от Инголщад могат да се нарекат дори скучни. Те са еднакви, като общо взето се различават само по своя размер.

Сега, германците отново продължават да водят политика по уеднаквяване на дизайнерския език на всички свои модели, но е факт, че гамата им се разрасна неимоверно.

Все пак клиентите продължават да залагат основно на познатите, класически модели. Ние, от друга страна, обръщаме внимание на един сравнително по-непопулярен автомобил, направен на базата на добре познатата ни "четворка".

Става дума за Audi A4 Cabriolet. Audi A4 е очевидният избор за всеки, обмислящ покупката на модел от марката. То е стабилно, практично, скучно, а частите втора употреба могат да бъдат открити на всеки ъгъл.

Но кой се сеща за версията с мек сгъваем покрив? Ползвате се от всички добродетели на модела, а междувременно се радвате на звездите и слънцето, докато карате. Освен това интериорът побира четирима.

В зависимост от генерацията, такива открити Audi-та у нас могат да се намерят в диапазона от 4 000 до 17 000 лв. Ето и тези, които могат да се купят на цена до 10 000 лв. Вижте ги ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини