Отидете към основна версия

15 484 24

Renault Espace става по-агресивно

  • renault-
  • espace

 

Вече пета година французите от Renault работят по новото поколение на модела Espace. Хитовият в миналото ван претърпя пълен крах с настоящата си версия и сега Режията отново иска да си върне загубените позиции.
 
Още през 2007 година от Renault показаха концептуален модел, но впоследствие решиха, че моментът не е подходящ за смяна на модела и вместо да преминат в следващата генерация се заеха да обновяват настоящия Espace.
 
Папараци вече успяха да заловят в обективите си "муле" на следващото поколение, но то както обикновено е скрито под обвивката на старата генерация. Спекулациите по темата обаче веднага набраха скорост.
 
Специалистите са на мнение, че от Renault са готови с всички възли и агрегати за новия модел и сега правят последни тестове и настройки на ходова част, спирачна система и т.н.
 
Появиха се и намалко рендери, показващи как ще изглежда новият Espace. Според всеобщото мнение ванът ще стане доста по-агресивен и аеродинамичен. Пак по непотвърдена информация петата генерация ще се появи още през тази година.
 
За съжаление на този етап французите здраво държат езика зад зъбите и не разкриват никаква информация за следващото поколение на Espace. По всичко личи обаче, че работите са в напреднал стадий.
 
Предполага се, че в дизайна на "новобранеца" ще има и много от чертите на Laguna. Ще припомним, че сегашното поколение Espace е на пазара от 2002 година, като през 2007-а премина през задължителния фейслифт.
 
Така или иначе е ясно, че "годността" на сегашния Espace изтича и новото покаление ще се появи с доста по-различен облик. Най-съществената промяна ще е в задните врати, които според слуховете щели да бъдат плъзгащи се.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини