Отидете към основна версия

19 242 20

Две интересни Audi-та за прилични пари

  • audi-
  • tt-
  • s3

Марката Audi се ползва с широка популярност у нас, както при новите автомобили, така и при т.нар. "second hand". Сега обаче ще ви припомним за два позабравени модела, които се намират у нас за прилични пари и на практика са със сходна "карантия". Кой ли някога е подозирал, че Audi ще направят двуместно спортно купе, което ще изглежда еднакво отпред и отзад?

Разбира се, става въпрос за първото поколение на TT, което се предлага с класическия за VW Group от първите години на 21-и век 1.8-литров турбо бензинов двигател. Кожа, ниска стойка, интересен дизайн, четири задвижващи колела и добре познати от други модели на концерна технологии.

Хечбекът Audi A3 е другият бестселър на германската компания. Често обаче, другите версии на колата така и не получават вниманието, което заслужават. Например първото S3, което на практика е Audi TT в цивилни дрехи.

И тук задвижването е двойно, и тук технологиите са добре познати и популярни в автомобилните морги и магазините за резервни части. Внимавайте обаче със специфичните за S3 части - оптичен пакет, огледала, салон, джанти и т.н. Пълната окомплектовка на такъв модел означава, че впоследствие ще можете да го продадете за по-висока цена. Предложения за тези две Audi-та, можете да намерите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини