Last news in Fakti

29 Април, 2018 09:30 19 194 20

Две интересни Audi-та за прилични пари

  • audi-
  • tt-
  • s3
Две интересни Audi-та за прилични пари - 1

Марката Audi се ползва с широка популярност у нас, както при новите автомобили, така и при т.нар. "second hand". Сега обаче ще ви припомним за два позабравени модела, които се намират у нас за прилични пари и на практика са със сходна "карантия". Кой ли някога е подозирал, че Audi ще направят двуместно спортно купе, което ще изглежда еднакво отпред и отзад?

Две интересни Audi-та за прилични пари
Audi TT

Разбира се, става въпрос за първото поколение на TT, което се предлага с класическия за VW Group от първите години на 21-и век 1.8-литров турбо бензинов двигател. Кожа, ниска стойка, интересен дизайн, четири задвижващи колела и добре познати от други модели на концерна технологии.

Хечбекът Audi A3 е другият бестселър на германската компания. Често обаче, другите версии на колата така и не получават вниманието, което заслужават. Например първото S3, което на практика е Audi TT в цивилни дрехи.

Две интересни Audi-та за прилични пари
Audi S3

И тук задвижването е двойно, и тук технологиите са добре познати и популярни в автомобилните морги и магазините за резервни части. Внимавайте обаче със специфичните за S3 части - оптичен пакет, огледала, салон, джанти и т.н. Пълната окомплектовка на такъв модел означава, че впоследствие ще можете да го продадете за по-висока цена. Предложения за тези две Audi-та, можете да намерите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитлер

    34 63 Отговор
    ТТ е най-грозното Ауди

    Коментиран от #3, #14

  • 2 Да да

    25 87 Отговор
    Не ни предлагайте таралясници ако обичате. Човек ако си купува кола втора ръка тя трябва да е на не повече от 3 години.

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 автосоциология

    31 39 Отговор

    До коментар #3 от "Варненеца":

    Няма как да е джендър щом не харесва ТТ ! Без майтап ама ТТ се харесва основно от хора с обратна ориентация,такива са фактите, так и Порше Бокстер и т.н. Има си коли, които са любими на джендърите и тези са сред тях ! 3-те на ауди пък основно ги предпочитат и харесват жените.

    Коментиран от #5

  • 5 Ицо Багера

    47 20 Отговор

    До коментар #4 от "автосоциология":

    Я си товари бидоня със зелето в голфа и тръгвай за село, че трябва да издоиш козите...бай Ганъо тръгнал да изказва мнение за автомобили...

    Коментиран от #6, #7

  • 6 до багериста ристьо

    9 24 Отговор

    До коментар #5 от "Ицо Багера":

    Именно де Ганьо, що се изказваш ???
  • 7 vasik atanasova

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ицо Багера":

  • 8 zle ste

    30 4 Отговор
    Всеки харесва различни марки и модели.Но на тези ,които казват че били дамски и т.н , мога да кажа,че гледате доста тъпо,когато припадате от ,,дамска'' кола във вашия пасат(дизел-за да ни е икономично разбира се).Всичко е до пари,възраст и вкус.Не може всички да купуваме на ганя комбито или вана,защото той си бил взел такъв.
  • 9 Тони

    11 11 Отговор
    аЛди - режисьорът на дизелгейт!
  • 10 Никой

    41 2 Отговор
    Абе карайте си колите, които на вас ви харесват. Каква е тая мода да се харесвате на останалите, или да сеете простотии коя кола била женска и коя не (просто защото завиждате). Последното нещо което аз търся в кола е как ще ме приемат другите в нея. Не се срамувам, че ТТ ми харесва. Като сте големите мъже карайте си големите камиони и избивайте комплекси, ама не се оплаквайте като припаднете от такава "женска" кола на светофара. Някои хора се интересуват от неща като въвеж и управление, не само да си удължават п*шката и егото на пътя. Бих казал че S3 и ТТ са едни от най-бързите и способни коли в тази ценова категория, пък нека са стари и женски. А за големите паралии - като можете купувайте си кола на под 2 години, само да не се окаже, че говорите за дачия 1.4mpi.

    Коментиран от #17

  • 11 Кънчо

    21 3 Отговор
    Браво за последния коментар,а за тези дето не харесват колите просто да не четат статията.И за колите на по 2 3 години дачията е добър вариант,успех с тоя "aсматик"...
  • 12 Алфа Ромео

    11 23 Отговор
    ТТ е посредствено изглеждащо корито, а двете заедно с А3 са Голф4 отдолу под ламаринките.
  • 13 Алфа Ромео

    6 5 Отговор
    ....адмирации само за Куатро-системата в тези коли, която наистина е добра....
  • 14 Партия?

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хитлер":

    Ние-не-сме-Народ с Най-Ниските Пенсии-в света! И заплата,Ние знаем какво да купим
  • 15 Пенсионери

    7 1 Отговор
    Трябва на две години! Избори! За да се оправим за Ауди
  • 16 JP VJ

    14 2 Отговор
    Audi s4 b5 2.7 biturbo също може да се вметне тук като слийпърче също за прилични пари
  • 17 Онзи

    2 11 Отговор

    До коментар #10 от "Никой":

    Явно ти си този с нужда от удължаване не п....кара.Пак газ,спирачка от светофар до светофар.Пораства ли ти като "дръпнеш"някой?Радвай се като дръпнеш някой "камион" а това,че си се свил на две в тия теснотии а този с голямата кола все едно си е в хола.
  • 18 Ввв

    1 5 Отговор
    Два кошника,смеххх
  • 19 гощо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да да":

    Пълни глупости говориш! Сегашните 3 годишни коли са вече кекави с много електроника. Или нова щом си баровец или някаква преди 2010г. Вярно посочените са доста стари но споменатият 1,8Т е доста добър и по онова време са с ръчни скорости.На практика няма какво да им се случи и да те вкара в ядове.

    Коментиран от #20

  • 20 Ицо Багера

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "гощо":

    https://fakti.bg/avto/1913-audi-tt