Отидете към основна версия

5 332 8

Brabus подхвана X-Klasse

  • mercedes-benz-
  • brabus-
  • x-klasse-
  • тунинг

За някои купувачи луксозният костюм, в които Mercedes-Benz облече Nissan Navara, за да добави пикап към гамата си, не е достатъчна причина да предпочетат скъпата X-Klasse пред първообраза. Емблемата с трилъчевата звезда обаче явно е всичко необходимо за интереса на Brabus към модела.

"Най-голямото независимо тунинг ателие в света" представи пакет доработки за X-Klasse, които не само придават на пикапа по-спортно излъчване, а и повече практичност. Сред визуалните промени изпъкват диодни светлини в предната броня и на покрива, новата радиаторна решетка и хромираните накрайници на ауспусите. Специално за пикапа от Brabus са разработили 20-цолови джанти със седем двойни спици.

Модификации търпи и 2.3-литровият турбодизел на версията X 250d. Мощността му е увеличена до 211 к.с. и 510 Нм в диапазона 1 500-2 500 об/мин - с 21 коня и 60 Нм повече от заводските данни. След доработката пикапът ускорява от 0 до 100 км/ч за 11.5 секунди. От Brabus обещават подобен пакет и за шестцилиндровия X 350d.

Измененията в интериора са минимални и включват декоративни метални вложки на праговете и алуминиеви педали. Клиентите обаче ще могат да избират от щедър каталог с различни тапицерии и цветови комбинации.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини