Отидете към основна версия

35 505 22

Дилър на Toyota държи смляно Camry на витрината си

  • toyota-
  • camry-
  • катастрофа-
  • реклама-
  • сащ

Представителство на Toyota от американския щат Аризона изложи на централно място в шоурума си бял седан Camry, попаднал в "сандвич" между два камиона. Преди да бъде смазан, автомобилът бил каран от сътрудник на компанията, който се отървал без драскотина от пътнотранспортното произшествие.

На страницата си във Facebook от Toyota of Surprise пишат, че в деня на катастрофата шофьорът Рамон Суарес пътувал към летището, за да посрещне клиент. На кръстовище отзад в колата се врязал влекач, който я изблъскал в насрещното движение. Там "камрито" било засрещнато от друг камион.

Въпреки двата силни удара и тежките деформации се оказало, че всички врати на седана продължават да се отварят безотказно. Това накарало шефа на Toyota of Surprise Люис Голдстийн да запази колата, макар че представители на марката настоявали да я премахне от шоурума. Мениджърът успял да ги убеди, че смазаното Camry е отлична реклама за безопасността на модела.

Новото поколение на Toyota Camry е построено на модулната платформа TNGA с оптимизирани зони на програмирани деформации. Каросерията на автомобила е изработена от високоякостни стомани, което му осигурява 30% по-висока устойчивост на усукване от предишната генерация на модела.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини