Отидете към основна версия

10 247 27

Ford показа новия Transit

  • ford-
  • transit-
  • женева 2012-
  • tourneo custom concept

 

Покрай шумните автомобилни премиери на големите салони място за изява намират и работягите. Ford избра Женева за дебюта на следващото пколение на легендарния Transit. Tourneo Custom Concept показва как ще изглежда новото семейство товаро-пътнически возила на "Синия овал" в Европа и Азия.
 
Заедно с осемместния бус в Швейцария ще бъдат представени обновена гама двигатели, куп системи за подпомагане на водача и свежи дизайнерски решения. От Ford се заканват следващият Transit да бъде много по-комфортен, добре оборудван и високотехнологичен от конкурентите си.
 
От информацията за Tourneo Custom Concept става ясно, че новото поколение на буса ще се оборудва с 2.2-литров Duratorq TDCi с мощност 100, 125 или 155 к.с. и оптимизирани показатели за разход и вредни емисии. Всички модификации ще се комплектоват с шестстепенни механични трансмисии и система за автоматично гасене и стартиране на двигателя в задръстване.
 
Гамата по старому ще предлага огромно разнообразие от междуосия и височина на тавана. По-късно през годината ще бъде представен и по-голям и тежкотоварен вариант със задно задвижване за американския пазар.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини