Отидете към основна версия

34 227 35

13-те идеални нови коли

  • jd power-
  • класация-
  • луксозни автомобили

Ново изследване, направено от компанията JD Power ни показва класация на най-добрите нови автомобили в света. За съставяне на този рейтинг, специалистите от JD Power се допитват до собственици на въпросните автомобили. Оценяват се само автомобили, производство 2018 година, а критериите са качество на сглобката и надеждност.

Като цяло се получава списък на идеалните нови коли. Тук обаче изниква въпроса: След като става дума за автомобили, произведени през тази година, как собствениците им оценяват тяхната надеждност? Така или иначе информацията е любопитна, а компанията JD Power е доста авторитетна.

Достойнствата на колите са оценени по 100-бална скала, като най-висок резултат получава Porsche 911 (94 точки). Между другото този модел не един и два пъти печели подобни класации. Неочаквана обаче е втората позиция.

Тя е за корейската кола Genesis G90, която изпреварва най-новите модели на Mercedes и BMW. Другото интересно, но не и странно е, че в класацията попадат само модели от т.нар. премиум клас. Ето и десетте идеални нови коли според JD Power.

1. Porsche 911
2. Genesis G90
3. Mercedes-Benz S-Klasse
4. Porsche Cayenne
5. Porsche Macan
6. Porsche 718
7. Lincoln Navigator
8. Lincoln Continental
9. Lexus GS
10. Lexus RX
11. Genesis G80
12. BMW 7 Series
13. Cadillac Escalade

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини