Отидете към основна версия

36 814 90

Още по-грозна Toyota RAV4

  • toyota-
  • rav-4-
  • paris 2018

Париж, Франция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Започваме с уговорката, че екстериорният дизайн на един автомобил не може да се оценява еднозначно. На едни им харесва даден автомобил, а на други не, но именно заради това автомобилните концерни участват в различни автомобилни изложения, една от целите на които е да проучат обществената нагласа.

Японците от Toyota показа американската версия на новото RAV-4 и въпреки че тя не се хареса на европейската публика и голяма част от нея очакваше различна версия за Стария континент, японците показаха почти идентичен дизайн. Новата RAV-4 за Европа дебютира в Париж, но както нашето, така и мнението на болшинството от присъстващите журналисти не беше никак ласкаво.

Това важи основно за външния облик на автомобила, а дали ви харесва или не, можете да прецените сами от снимките. Материалите в салона също изглеждат по-евтини. Иначе габаритите спрямо предшественика са изменени минимално, междуосието е увеличено с 30 мм (2 690 мм), а якостта на каросерията е нараснала с внушителните 57%. Японците заявиха, че при новата генерация ще наблегнат на хибридите.

Основната, вече представена версия, е с 2.5-литров бензинов двигател и електромотор за задната ос. Хибридният силов тракт ще е със системна мощност 222 конски сили. Още една новина е, че дизелови модификации на RAV-4 няма да се предлагат за Европа. Моделът ще се предлага, както с предно, така и с AWD задвижване.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини