Отидете към основна версия

12 497 13

Напомпани устни провалиха тест за алкохол

  • дрегер-
  • проба за алкохол-
  • колагенов имплант-
  • устни-
  • великобритания

20-годишна козметичка се прости с шофьорската си книжка, след като не успя да даде проба за алкохол заради прекалено издутите си изкуствени устни. Скарлет Харисън, известна с участието си в няколко британски риалити шоута, опитала на четири пъти да духне в мундщука на дрегера, но въздухът излизал отстрани и апаратът не можел да отчете нищо, съобщава Metro.

До безрезултатния тест за трезвеност се стигнало, когато полицаи спрели Скарлет за проверка и усетили дъх на алкохол. Те поискали от младата жена да даде проба, но колагеновите импланти в устните ѝ се оказали толкова големи, че не можели да обхванат тръбичката на апарата.

След четвъртото неуспешно духане служителите на реда се усъмнили в оправданията на г-ца Харисън и я обвинили в отказ да бъде проверена за употреба на алкохол, за което британските закони предвиждат изключително строги наказания.

Случаят стигнал до съда в Манчестър, където адвокатът на Скарлет повторил версията ѝ. Той обяснил, че освен имплантите пречки да даде проба създавал и белег на едната устна, получен след нападение. Козметичката го била получила след конфликт в Ибиса, където прекарала лятото.

В крайна сметка съдиите приели оправданията на Скарлет, но я лишили от право да управлява автомобил през следващите 16 месеца за шофиране в нетрезво състояние. Освен това Харисън трябвало да плати глоба в размер на £160 (€181) плюс £150 (€170) разходи по делото.

Неприятностите на джукестата козметичка обаче не приключили с това. Щом разбрал, че е карала пияна, баща ѝ моментално продал "минито", което ѝ бил купил.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини