Отидете към основна версия

19 541 78

Колко струва най-красивата Alfa на старо у нас?

  • alfa romeo-
  • brera-
  • автомобилът на старо

Започваме с уговорката, че става дума за най-красивата и същевременно достъпна Alfa на нашия пазар за употребявани автомобили, което веднага изключва от списъка супер ефектните, но и много скъпи модели 4С и 8С. Новата Giulia също отпада, тъй като моделът е много нов и употребяваните такива екземпляри все още са изключително скъпи. Така остава най-ефектната Alfa с предно предаване, носеща названието Brera.

Моделът е нарисуван от великия дизайнер Джорджето Джуджаро, който прави неповторимият дизайн заедно с Центъра по стил на Alfa Romeo. Това купе с формула на седалките 2+2 е построено на базата на модела 159, а по традиция има и открит вариант, обозначен като Spider.

Това съвсем не е най-бързата кола с предно предаване. И далеч не е най-мощната. Не е и най-надеждната, но със сигурност е една от най-красивите. У нас предложения не липсват, като избора от двигатели също не е малък - от дизел с мощност 170 конски сили, до доста приемлив V-образен шестак с мощ от 260 коня. Можете да видите какви Alfa Romeo Brera се продават у нас и за колко пари ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини