Отидете към основна версия

4 725 15

Два Mustang-а по български

  • mustang-
  • тунинг-
  • тапицерия-
  • автомобил-
  • vilner

Новият проект на Vilner Garage всъщност е съставен от два компонента: два автомобила, базирани на 2015 Ford Mustang GT Convertible. Концепцията им обаче е доста различна. Идеята на българското тапицерското ателие е да демонстрира различните степени на персонализация в един автомобил, както и да се покаже как малки промени по интериора преобразяват коренно колата.

За разлика от сравнително стандартното оборудване и материали в стоковите версии на Mustang, тук не е пестено нито от скъпа естествена кожа, нито от висококачествена и технологична алкантара. С тях са покрити почти всички груби пластмаси, в различна степен при двете коли, като особено забележителен мотив е избродираното лого Mustang, галопиращо по корите на вратите и стелките.

Воланите и при двата проекта са произведения на изкуството, сами по себе си. Два типа кожа при обръча, алкантара за средната част и централен маркер в най-горната точка. При единия Mustang GT кормилото е декорирано с V лого в син фон в долната част, докато при другия, мотивът със състезателните ивици от екстериора е продължен по седалките и дори по самия волан.

Самите автомобили са производство 2015-а и 2016-а, и двата са във версия кабриолет и са оборудвани с 5-литрови V-образни осемцилиндрови двигатели. Мощността е 418 конски сили, а максималният въртящ момент - 530 Нм. Последният се предава на задната ос през шестстепенна автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини