Отидете към основна версия

25 971 87

Колко струва употребявано Audi Allroad у нас

  • audi-
  • allroad-
  • автомобилът на старо

Първоначално Allroad беше базиран само на Audi A6 комби, но впоследствие се появи и версия на базата на А4. За разлика от стандартните А4 и А6 обаче, модификациите Allroad предлагат по-висока проходимост и по-мачовско излъчване. Останалото е идентично с предлаганото от класическия модел - доста екстри, мощни бензинови и дизелови двигатели, както и автоматична трансмисия.

Тази скоростна кутия обезателно трябва да се прегледа, преди да бъде купен автомобилът. Ремонтът на тези скоростни кутии може да бъде много скъп. Иначе покупката на готино комби с повишена проходимост втора ръка се превръща в малко предизвикателство заради неизчерпаемия избор. Ние обаче се спираме на класиката в жанра в лицето на Allroad комбитата на Audi. Модификацията Allroad се произвежда от 1999 година и поради тази причина на пазара има екземпляри на доста различни цени.

Нашата препоръка е да се търси отлично оборудван екземпляр от 2010 година, който ще радва собственика си с трилитров дизелов мотор с близо 240 к.с. Ако държите на кожен салон, навигация, ски сак, електронно измерване на налягането в гумите, тв тунер и подгряване на челното стъкло - ще ги имате. В зависимост от наличната сума обаче можете да разгледате и останалите предложения от каталога на mobile.bg ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини