Отидете към основна версия

24 440 18

Бруталeн Hummer с шест колела

  • 213 motoring-
  • hummer-
  • h2-
  • ultimate six-
  • тунинг

Американското тунинг студио 213 Motoring, чиято щаб-квартирата се намира в "Града на ангелите", показа брутално творение на базата на Hummer. Автомобилът-чудовище разполага с три оси и представлява нещо средно между всъдеход и стреч лимузина. Името му е 213 Motoring Hummer H2 The Ultimate Six.

От пръв поглед севижда, че този автомобил не е предназначен за разходки извън асфалтираните пътища. Шестте свръхнископрофилни гуми са с размер 315/35 и са "обути" върху 24-цолови джанти. Друго, което се набива на очи, са осемте допълнителни фара, интегрирани в предната броня, както и доста големите хромирани двуцевки на ауспухната система.

Интериорът впечатлява с простор, скъпа кожа и уникална озвучителна система. Кожените кресла са гарнирани с детайли от естествено дърво и алкантара, а между тях са разположени два минибара и няколко LCD-дисплея. За момента този брутално-кичозен всъдеход се предлага в черен и бял цвят.

Идеята на тунинг инженерите е тяхното творение да прави впечатление и нищо повече. Никакви доработки по двигателя не са правени, но що се отнася до зрителски интерес - определено са успели. Цената, която трябва да заплатят желаещите да се отличават от тълпата, е $210 000.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини