Отидете към основна версия

69 333 80

Доказано здрава кола на старо за 6000 лв.

  • автомобилът на старо-
  • suzuki-
  • swift

В редовната ни рубрика "Автомобилът на старо" ви предлагаме различни употребявани автомобили, които според нас са добър вариант за покупка на нашия пазар. Сега, ще спрем вниманието ви на един японски автомобил, който не е от най-масовите в България, но не е и непознат.

Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас показва, че от този модел предложения не липсват. Става дума за Suzuki Swft. Това е един свеж, забавен и доста здрав автомобил, който може да се намери на атрактивна цена. Стига да знаете какво да търсите.

Личният ни фаворит от модификациите на Suzuki Swft е от второто поколение, произвеждано между 2004-а и 2010-а и оборудвано с 1.3-литров бензинов двигател с мощност от 92 конски сили. За да сте сигурни в успеха, изберете кола, която е произведена в Япония.

Както сме писали и преди, такива екземпляри се познават по монтираната в задната част на покрива антена и първата буква “J” в номера на шасито. Ако сме ви заинтригували и дизайна на колата да ви допада, трябва да намерите запазен екземпляр. А какви екземпляри се продават у нас, можете да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини