Отидете към основна версия

3 133 9

Салон в стил Tesla за новото Legacy

  • subaru-
  • legacy-
  • чикаго 2019

Subaru показа първите изображения на следващото поколение Legacy. Моделът няма да се промени съществено отвън, но за сметка на това в интериора предстоят големи изненади.

Новото Legacy ще получи голям вертикален дисплей на информационно-развлекателната система като в електромобилите на Tesla. Екранът е разделен на три части.

Най-отгоре е разположено управлението на озвучителната система, по средата се намират виртуалните бутони за контрол на всички основни функции, а най-отдолу е климатикът. Японците обаче са предпочели да запазят много от физическите копчета - например за увеличаване и намаляване на силата на звука, клавишите за настройка на температурата и нагревателя на задното стъкло.

От Subaru засега не споделят никакви технически подробности за модела. По непотвърдена информация Legacy ще се оборудва с нов 2.4-литровия боксер с мощност 264 к.с. и максимален въртящ момент 374 Нм, който в момента се монтира на всъдехода Ascent. Премиерата е насрочена за 7 февруари на автосалона в Чикаго.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини