Отидете към основна версия

4 542 10

До 70 км на ток с обновения Superb

  • skoda-
  • superb-
  • фейслифт

Третото поколение на Skoda Superb е на пазара от 2015 г. и вече се нуждае от модернизация. Обновеният чешки флагман най-вероятно ще дебютира на салона във Франкфурт през септември, но благодарение на множеството папарашки снимки и дизайнера Никита Чуйко външният му вид вече не е тайна.

Фейслифтът ще внесе незначителни, но въпреки това забележими промени в дизайна на Superb. Радиаторната решетка ще запази формата си, но рамката Я ще стане по-дебела. Предната броня ще бъде съвсем нова, с хромиран кант.

На пръв поглед фаровете няма да се различават от сегашните, но всъщност ще станат по-тънки и ще опират в решетката. Газоразрядните лампи пък ще отстъпят място на светодиодна оптика.

Съществени изменения предстоят за стоповете. Те ще получат по-обемни форми и различна графика в стила на Kodiaq. Флагманската роля на Superb ще подчертава тънка хромирана лайстна по цялата широчина на задницата, а традиционната кръгла емблема с индианеца ще бъде заменена от надпис.

Вече не е тайна, че Superb ще стане първият хибрид на Skoda. Той ще бъде снабден с бензинов двигател с мощност 150 к.с. и електромотор с 95 коня и ще може да изминава до 70 км само на ток.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини