Отидете към основна версия

30 140 79

Кола с 4х4 и АГУ за БГ рибари до 5000 лв.

  • subaru-
  • impreza-
  • автомобилът на старо

Риболовът е доста разпространено хоби сред българските мъже, но тази страст изисква определени пособия, които в повечето случаи не са толкова евтини. Едно от тези пособия е автомобилът, с който ходим на риболов.

Той трябва да е сравнително високопроходим и с по-голям и удобен багажник. Вариантите не са малко, но сега ще ви покажем един по-нестандартен автомобил, който е истинска класика в жанра и се продава на цени, вариращи в диапазона 2 000 - 5 000 лв.

Става дума за Subaru Impreza Sport Wagon и по-конкретно за първите две генерации на модела. Impreza е известна с умението си да покорява всякакви терени, така че едва ли има черен път около водоем, който да ѝ се опре.

Тази кола е здрава, а и ще ви спечели доста приятели, когато завали дъжд и другите рибари имат нужда от някой с 4х4 задвижване, който да ги измъкне от калта. Добре е автомобилът да е комби/хечбек, защото товаренето в багажника на седан е по-досадно заради малкия отвор.

Двигателите са бензинови, като в зависимост от поколението и модификацията са с обем 1.6, 2.0 и 2.5 литра. Характеризират се с по-висок разход на гориво, но пък монтирането на АГУ е добър вариант и бутилката не отнема толкова място от багажния отсек.

Тези коли са здрави, функционални и проходими, като един от основните им минуси е по-скъпата поддръжка и малкото качествени сервизи на Subaru у нас. Ако все пак харесвате подобен автомобил, то може да видите какви екземпляри се продават у нас ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини