Отидете към основна версия

17 149 46

Две "японки" на старо за разбирачи и цените им в БГ

  • автомобилът на старо-
  • honda-
  • accord coupe-
  • prelude

Феновете на японската марка не са никак малко у нас и именно за хардкор феновете на Honda е предназначен този материал. Той обаче не е препоръчителен за онези, които напълно отричат японските четириколесни и залагат на германското. Става дума за две двувратки Honda, които съвсем не са първа младост, но пък за сметка на това са сравнително евтини и все още носят радост от шофирането.

Honda Accord Coupe

Мнозина не вземат този автомобил насериозно, но ако се нуждаете от магистрален круизер с две врати на прилични цена и възраст, и то в комплект с кадифен V6 мотор – Honda имат какво да предложат. На вторичния пазар в България се намират машини, предназначени както за европейския пазар, така и за щатския. Не малка част от тях са оборудвани с АГУ, което редуцира експлоатационните разходи за тежкото купе. За цена до 5 000 лв. може да се намери запазена машина с кожен салон и в добро състояние. Вижте на какви цени се предлага у нас Honda Accord Coupe ТУК.

Honda Prelude

Втората Honda, на която акцентираме днес е ниска и спортна, Prelude е чудесно купе с приличен багажник. Печели от легендарното Honda качество, а VTEC двигателите са истинска магия. Четвъртото поколение все още изглежда добре, макар да е на повече от 20 години. Екземплярите с VTEC двигател и четири завиващи колела струват най-много. 5-то поколение е доста по-ново, но не толкова симпатично и доста по-тежко. Въпреки това и то е забележително, тъй като е последният Prelude. Вижте предложения за Honda Prelude в България ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини