Отидете към основна версия

9 050 38

Баварски тунинг за новия Duster

  • dacia-
  • delta 4×4-
  • duster-
  • тунинг

Германското тунинг ателие Delta 4×4 представи пакет от доработки за Dacia Duster. Народното SUV получава не само по-здравеняшка външност, а и подобрени всъдеходни способности.

Баварците предлагат да увеличат клиренса на румънския кросоувър с 3 см. Това позволява не само проходимостта и ъгъла на атака на препятствия, а и монтирането на истински офроудърски гуми BF Goodrich A/T KO2 с размер 215/70x16.

Височината на каросерията обаче не може да предпази двигателя и трансмисията от удари отдолу. Ето защо от Delta 4×4 са предвидили защитна "кора" от алуминиев лист с дебелина 5 мм и здрав ролбар под предната броня.

Пакетът включва също допълнителни фарове PIAA, багажник на покрива и няколко модела джанти. Клиентите, които държат да са се подсигурили и за по-напечени ситуации, могат да си поръчат и лебедка.

За съжаление в ценово отношение баварските доработки за Duster са доста далеч от бюджетния имидж на модела. Само повдигането каросерията струва €450.

Комплект джанти с гуми BF Goodrich излиза €1 790, багажникът на покрива - €798, ролбарът - €296, лебедката със сила на изтегляне 2 тона - €1 178, а допълнителните фарове - между €264 и €500.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини