Отидете към основна версия

5 255 21

Трима ранени след спор "Chevrolet или Ford"

  • chevrolet-
  • ford-
  • спор-
  • стрелба-
  • сащ

Мъж простреля трима души след караница кой прави по-добре автомобили - Chevrolet или Ford. 56-годишният Марк Едуин Търнър така се разгорещил от "дискусията", че полицията трябвало да го неутрализира със специални средства за разпръсване на тълпи при безредици.

Инцидентът се случил в гр. Бедфорд, щата Вирджиния, където Търнър, приятелката му, синът ѝ и гаджето му решили да обядват заедно в двора на къщата на стрелеца. Разговорът между двамата мъже на автомобилна тема обаче бързо ескалирал.

Приятелката на Търнър се опитала да успокои страстите, но получила удар с нож в кръста. Това обаче не го спряло и той взел от къщата пистолета си и изстрелял 5 патрона по жената, която застанала между него и сина си и му пречила да се разправи с младия човек.

По данни на полицията при последвалата стрелба момчето получило огнестрелна рана в ръката. Приятелката му пък била уцелена от два рикоширали куршума.

Марк Едуин Търнър е обвинен в извършване на углавно престъпление с използване на огнестрелно оръжие. Спорът "Chevrolet или Ford" пък така и останал неразрешен.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини