Отидете към основна версия

12 677 44

VW обяви цените на новия Passat

  • volkswagen-
  • passat-
  • цени

Компанията Volkswagen обнови един от бестселърите си и започна да приема поръчки за него. Става дума за модела Passat, промените по който не са толкова видими, но съвсем не са малко. Промяната е достатъчно кардинална. Външно тя се свежда до нови брони, видоизменени предни светлини и радиаторна решетка, а под логото на багажника се появява надпис Passat.

В салона са налице нови прибори на арматурното табло, които са изцяло цифрови, а така също и мултимедия от трето поколение. Последната може да се визуализира чрез 6.5-, 8- или 9,2-инчови екрани, транслира интернет радиа и обновява данните от навигационната система в реално време. Електронните помощници на водача са силно разширени.

Сега, Passat може да се движи автономно до скорост от 210 км/ч, основна роля за което имат новия адаптивен круиз контрол, системата за поддържане на платното. Налични са по-мощни спирачни апарати и нов електромеханичен сервоусилител на волана.

Цените в Германия ще стартират от 34 720 евро за седана с 1.6-литров турбодизелов мотор, а комбито със същия агрегат ще се предлага за 35 825 евро. Най-скъпият обновен Passat е вариантът Alltrack, който е оборудван с двулитров турбодизелов агрегат с мощ от 240 коня. Той ще струва 50 795 евро.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.

Свързани новини