Отидете към основна версия

19 236 10

Пубери ремонтираха Audi, за да го откраднат

  • audi-
  • кражба-
  • ремонт-
  • куриоз

Две 14-годишни момчета бяха арестувани за кражбата на старо Audi 100, което поправяли в продължение на няколко дни в беларуския град Барановичи. Малолетните механици били заловени, когато успели да подкарат колата и спрели пред магазин, за да помолят минувач да им купи цигари, съобщава TUT.by.

Учениците се натъкнали на автомобила, докато се шляели по покривите на редица от междублокови гаражи. На един от тях видели дупка, през която влезли и открили вътре "аудито".

Момчетата се опитали да стартират двигателя без ключ, като изпробвали различни комбинации от проводници под кормилната колонка, но не успели. Няколко дни поред се връщали в гаража, за да диагностицират и отстранят проблема, и накрая моторът запалил.

Щастливите пубери тръгнали на разходка из града с поправеното Audi. Сакатлъкът се случил, когато се примолили от мъж да им купи цигари. Докато разговаряли, той забелязал, че на арматурното табло няма контактен ключ, и започнал да задава въпроси.

Учениците усетили накъде отиват работите, изскочили от колата и си плюли на петите, но скоро били открити от милицията. Когато научил за случилото се, собственикът на "аудито" останал като гръмнат, защото автомобилът отдавна не бил в движение. Малолетните момчета ще отговарят по обвинение в кражба на МПС.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.

Свързани новини