Last news in Fakti

28 Юни, 2019 12:38 19 230 10

Пубери ремонтираха Audi, за да го откраднат

  • audi-
  • кражба-
  • ремонт-
  • куриоз

Две 14-годишни момчета бяха арестувани за кражбата на старо Audi 100, което поправяли в продължение на няколко дни в беларуския град Барановичи. Малолетните механици били заловени, когато успели да подкарат колата и спрели пред магазин, за да помолят минувач да им купи цигари, съобщава TUT.by.

Учениците се натъкнали на автомобила, докато се шляели по покривите на редица от междублокови гаражи. На един от тях видели дупка, през която влезли и открили вътре "аудито".

Момчетата се опитали да стартират двигателя без ключ, като изпробвали различни комбинации от проводници под кормилната колонка, но не успели. Няколко дни поред се връщали в гаража, за да диагностицират и отстранят проблема, и накрая моторът запалил.

Щастливите пубери тръгнали на разходка из града с поправеното Audi. Сакатлъкът се случил, когато се примолили от мъж да им купи цигари. Докато разговаряли, той забелязал, че на арматурното табло няма контактен ключ, и започнал да задава въпроси.

Учениците усетили накъде отиват работите, изскочили от колата и си плюли на петите, но скоро били открити от милицията. Когато научил за случилото се, собственикът на "аудито" останал като гръмнат, защото автомобилът отдавна не бил в движение. Малолетните момчета ще отговарят по обвинение в кражба на МПС.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 умник бе

    5 22 Отговор
    Милицията ?

    Коментиран от #4, #6, #8

  • 2 Пичаги

    35 7 Отговор
    И за какво ще ги съдят , днешните 14 годишни освен за се*с , на***тици и да играят игрички за друго не мислят ! И собственика сигурно сега разбира че има кола , като му е такъв проблем да се беше погрижил за нея ! Евала на момчетата ,че са помислили и са стартирали двигателя . Само за кражбата е трябвало да помислят че може да ги съдят !
  • 3 Пичаги

    11 11 Отговор
    А и не е трябвало да изкарват колата на улицата ! Все пак нямат книжки ! По-добре да бяха накарали някой да а закара на някакъв полигон и да си джиткат там !
  • 4 Е да

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "умник бе":

    Милицията да. В Беларус е милиция.
  • 5 бе умник

    10 1 Отговор
    "умник бе " Милицията ?" явно не си ходил или гледал че при братушките си е още милиция
  • 6 Ей Шматка

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "умник бе":

    Там е милиция да
  • 7 Луд

    11 0 Отговор
    Думи нямам.На покрива имало дупка и те влезнали в гаража.Иначе Ауди-то гаражно.Пък на пичовете колко им се е карало за да се бъхтят по колата няколко дни.Собственика пък е щастлив ,че вече може да пише в обявата ,че е в движение.И на последно място в Беларус явно пак са крачка пред нас, след като 14 годишни не могат да си купят цигари.Интересна статия.

    Коментиран от #9

  • 8 Aha

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "умник бе":

    Да в Белорус е милиция
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    е от тези момчета ще станат хора
    евала разбират от коли
    и то само на 14 г
    ги палят без ключ и си джиткат