Отидете към основна версия

10 007 16

Ето я новата Kia Mohave

  • kia-
  • mohave

Корейците от Kia публикуваха първите снимки на новото серийно Mohave. Прави впечатление, че всъдеходът практически повтаря облика на концепцията Mohave Masterpiece, представена на автосалона в Сеул през пролетта на тази година.

Различията са в дребните детайли. Така например радиаторната решетка е по-слабо изразителна, а площта на въздухозаборниците в предните брони се е увеличила. Отзад измененията са още по-малко и са изцяло козметични. Що се отнася до досегашното Mohave то предницата е изцяло нова, задната част също е силно променена, но страниците на купето са почти същите.

Все още корейците не са изнесли официална информация за двигателната гама на новото Mohave. Най-вероятно обаче трилитровият V6 дизел ще бъде съхранен и тук, като в зависимост от различните пазари мощността му ще варира от 250 до 260 конски сили. Максималният въртящ момент ще е в границите 540 - 560 Нм.

С този мотор работи шестстепенна автоматична скоростна кутия. По предварителна информация Mohave ще разполага и с нова 12.3-инчова мултимедия, с адаптивно окачване и с още куп електронни помощници.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини