Отидете към основна версия

9 265 25

Заводски тунинг за най-голямата Toyota, продаваща се у нас

  • toyota-
  • camry-
  • trd-
  • тунинг

Вече ви информирахме, че след близо 15-годишно отсъствие, в България отново стартираха продажбите на най-големия седан на Toyota. Става дума за новото осмо поколение на популярния на много места по света модел Camry.

Сега, придворното тунинг ателие на японците представи и наточена версия на новата Toyota Camry. Концепцията на тунинг специалистите от TRD беше показана още миналата есен, а продажбите започнаха преди дни.

За съжаление на българските фенове на Toyota, към момента наточеният седан ще се продава само на пазарите в Япония и Северна Америка. Казваме за съжаление, защото тунинг изпълнението впечатлява с доста демократична цена.

В САЩ Toyota Camry TRD се предлага за сумата от $32 000. Самият тунинг включва различна радиаторна решетка, нов аеродинамичен обвес, задно антикрило и черни 19-цолови джанти. Червени спортни елементи пък променят и придават доза спорт в салона.

Toyota Camry TRD е достъпна само с топ мотора V6 с обем 3.5 литра, който работи съвместно с автоматична скоростна кутия. Двигателят не е доработван и е с мощност от 301 к.с. Окачването обаче е пренастроено и е монтирана спортна ауспухна система.

У нас новата Toyota Camry се предлага с 2,5-литров Hybrid Dynamic Force двигател и разполага с мощност от 218 конски сили. В България Camry Hybrid е налична в четири нива на оборудване, а цените варират в диапазона 61 000 - 74 000 лева с ДДС.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.

Свързани новини