Отидете към основна версия

16 509 19

Едно комби от Audi, доработено от българи

  • carbon motors-
  • тунинг-
  • audi-
  • a6

Carbon Motors е ателие за ексклузивни автомобили, базирано в София и посветено на персонализиране на автомобилни интериори и екстериори, карбонови части за професионални спортни автомобили и реставрация на колекционерски класически автомобили. Последният проект на ателието е базиран на едно комби Audi A6.

Автомобилът е произведен през 2017 година, като в случая специалистите от Carbon Motors обръщат внимание основно на интериорния оптичен тунинг. Тук е представено Audi A6 комби от 2017, което е променено от Carbon Motors. Запазвайки традицията на студията, всички интериорни лайстни и панели са покрити с карбон, като по този начин се получава добър 3D ефект на плетката на карбона.

Те разглеждат въпросното комби, не като превозно средство с голям товарен обем, а като типичен лайфстайл автомобил, каквато всъщност му е и идеята още в заводското изпълнение. Подобренията включват интересни решения - линии от червена кожа, като голяма част от салона е черен. Коланите също са в червено, а таванът е покрит с черна алкантара, по средата на която има червена линия. Вижте проекта в детайли.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.

Свързани новини