Отидете към основна версия

37 192 62

Евтината наточена Skoda ще струва малко повече от $15 000

  • skoda-
  • kamiq-
  • gt

Най-новият кросоувър на чешката марка, който носи названието Kamiq започна добре продажбите си, както в Европа, така и в останалата част на света. Сега обаче, за първи път се появиха снимки и информация, за наточеното изпълнение на Kamiq, което е обозначено с индекс GT.

Малкото кросоувърче ще се предлага първоначално на пазара в Китай, а цената му ще е малко повече от $15 000. Вариантът, който е предназначен за Поднебесната държава се различава и по габарити от европейската версия. Той е с дължина от 4.4 метра, докато европейският Kamiq е дълъг 4.25 метра.

Подобна на по-големия брат Skoda Kodiaq GT и Kamiq GT ще се отличава с по-наклонените си задни колонки, както и с повече хром по екстериора на колата. Отзад е налице по-голям спойлер, а в предната броня има нов въздухозаборник във формата на усмивка.

Двигателите, с които ще се оборудва Kamiq GT ще са два бензинови с почти еднаква мощност. Единият ще е атмосферен с обем 1.5-литра и мощност 110 конски сили, а другият ще е с турбо и с обем 1.2 литра, а мощността му ще е 115 коня.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.

Свързани новини